JERUZALEM WRACA :D Zapraszamy do Gry. GG SEBCOOLA 37305957
Ja i niektórzy (chyba napewno ) wol± Jeruzolime poniewa¿ jest fajniejsza , a to co teraz jest jest klasyczna a serwera z tematem Jerozolimy nie ma! Prawie ka¿demu siê podoba³ tamten klimat , religie , k³ótnie , intrygi i oczywi¶cie RP! Wiêc ja jestem za powrotem jerozolimy , kto za , niech pisze pod .
PS: Sebcool ma ostateczny g³os , czyli jak powie : Nie jerozolima nie wróci , to tak bêdzie...
U¿ytkownik
Podpisujê siê pod tym. Wszystko by³o duzo lepsze (ale to ju¿ wymieni³ Boofuls). Serwer na tej mapie (COLONY) nie ma szans. Powód: KoloniaRolePlay, ta mapka nigdzie, oprócz wymienionego serwera, nie ma powodzenia. Poza tym bardzo du¿o osób lubi historyczne klimaty, a nie klasyki.Fanów historii nigdy nie zabraknie, a to w³a¶nie Jeruzalem by³o takim serwerem. Zmieniono mapê, ale i tak¿e przyzwyczajenia wszystkich na serwerze, gdy ten dopiero wchodzi³ na wy¿yny.
Sebcool, mówi³e¶, ¿e na Jeruzalem gra³o ma³o osób... absolutnie sie nie zgadzam. Wystarczy³o poczekaæ, a¿ na serwerze bêd± chocia¿ 2 osoby, a pó¼niej jest nag³y przyp³yw ludu. Je¶li to ma pomóc w przywróceniu Jeruzalem to mogê nawet wysy³aæ smsy.
Napisane chaotycznie, za co przepraszam. Po prostu jestem zdenerowany i nie mam zbyt wiele czasu.
Mam g³ebok± nadziejê, ¿e Sebcool nie usun±³e¶ mapy Jeruzalem, któr± barddzo ³adnie i starannie wykona³e¶.
Wszystko mo¿na jeszcze zmieniæ, nie wiem jak, ale zawsze mogê pomóc.
Absolutnie nie chcia³em Ciê Sebcool uraziæ tym postem, wiem jaki jestem, doskonale zdajê sobie z tego sprawê. Wszystko rozumiem, mo¿esz nie mieæ czasu (w roku szkolnym ka¿dy go nie ma), ale wystarczy, ¿eby¶ wstawi³ serwer taki jaki by³, a on sam pojedzie dalej. Je¶li masz problemy finansowe zawsze wspomogê.
Ostatnio edytowany przez Pierdziuch (2012-09-11 16:43:52)
Nowy u¿ytkownik
Zgadzam siê z innymi> Jestem za Jeruzalem (wyró¿nia³ siê od innych serwów GMP)